Navigatie

Ik ben Bianca, het gezicht achter MI BIBI. 

MI BIBI bied een collectie handgemaakte foto en-tekst sieraden die naar eigen zin te ontwerpen en vormgeven zijn. 

Het idee is ontstaan nadat ik zelf trotse mama ben geworden van onze oudste zoon Vince. Ik was zo ontzettend trots dat ik hem graag iedere dag bij me wilde dragen in een sieraad, en hem aan iedereen wilde laten zien. Na wat research op internet en bij de juwelier was er nog steeds niet DAT sieraad wat ik zo graag wilde hebben. Dus bedacht ik zelf aan de slag te gaan met mijn creatieve achtergrond. Ik had precies in mijn hoofd hoe ik het wilde hebben; strak maar wel stijlvol en chique zodat het bij iedere outfit zou passen. Uiteindelijk is daar de MI BIBI ketting uit ontstaan. Na vele kettingen voor bekende en vrienden te hebben gemaakt, besloot ik in 2014 mijn eigen facebookpagina te starten. Natuurlijk bleef het niet bij kettingen, en staan er inmiddels bijna 30 verschillende, te personaliseren artikelen op de website. Daarnaast zijn we in deze korte tijd 37000 MI BIBi fans rijker en uiteraard een professionele webshop waarmee u zelf in enkele stappen uw eigen sieraad naar wens kunt samenstellen. Wij maken alles met de hand en enkel met hoogwaardig (inmiddels veel getest) materiaal. Wij onderscheiden ons, in exclusiviteit, kwaliteit en orginaliteit. We waren tenslotte de eerste, dus durf met enige trots te zeggen dat alle replica's ons niet voorbij kunnen streven. 

Met regelmaat updaten we de facebookpagina http://www.facebook.com/mibibi.official en plaatsen we daar voorbeeldfoto's van gemaakte sieraden. Ook zijn we trots op onze 593 recensies met 4,9 uit 5 sterren! wauw

Mijn inspiratie heb ik aan onze kids: Vince, Jace en Nova te danken. Onze wondertjes!

Ik word iedere keer dag blij van de enthousiaste reacties die ik krijg en hoop dit nog heel lang met heel veel liefde voor jullie te kunnen doen. 

Uiteraard help ik je graag bij het maken van de juiste keuze of het ontwerpen en bewerken van foto's en teksten. 

 

 

 

liefs, Bianca

mibibi@live.nl

www.mibibi.nl 

 

© 2013 - 2019 MI BIBI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel