AfterPay voert voor MI BIBI het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij MI BIBI betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay, dan kunt u betalen tot een bedrag van max € 250. Voordeel van Afterpay is dat we uw bestelling direct in behandeling nemen en u achteraf kunt betalen. 

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

 

Vooraf overmaken U betaald vooraf per bank/internetbankieren het bedrag. Na ontvangst ga wij aan de slag met uw bestelling. 

Ophalen U kunt er ook voor kiezen de bestelling op te halen in Papendrecht. 

© 2013 - 2020 MI BIBI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel