We kennen allemaal wel de blogjes over de leukste kraamkado's. Wat mij hierin persoonlijk opvalt, is dat er altijd iets voor de newborn word gekocht... zelfs nadat mama zo'n topprestatie heeft geleverd. Want kom op, iedereen die wel eens een bevalling heeft meegemaakt weet hoe heftig dit is-> zacht uitgedrukt. Oke, de luiertaarten, knuffeldoekjes, bijtringen en kleertjes zijn hartstikke leuk maar ook wel weer uit(gekookt). Ook al die "tierelantijntjes" zijn enig maar vaak heeft moeders de hele babyuitzet al vooraf bij elkaar en dus word er niets tot weinig mee gedaan. Die mama, die de topprestatie heeft geleverd mag ook wel eens een cadeautje ontvangen!! 

 

Regelmatig krijg ik de liefste mailtjes. Van klanten die een gepersonaliseerde armband cadeau hebben gedaan, en waarbij moeders in tranen was. Gewoon.. omdat het en een cadeau voor haar is, ook nog eens gepersonaliseerd (jawel als je trots bent op de gekozen naam, wil je dit het liefst overal opzetten). En nog belangrijker, het is een tijdloze en blijvende herinnering die nog heel wat jaren met liefde gedragen zal worden. 

Tegenwoordig is het ook hip dat papa's na de geboorte hun vrouw een mooi blijvend cadeau geven. This is wat they called "baargoud". Als je op dit moment deze blog hoogzwanger leest, tip gelijk even die papa. Niets leukers dan van manlief een mooi cadeau te ontvangen. Jawel die topprestatie mag beloond worden! 

 

Wist je? dat MI BIBI al meer als 6000 bestellingen heeft mogen maken, de afgelopen 3,5 jaar. Waarvan de helft van de sieraden voor newborn kindjes en nieuwbakken mama's is. Er minstens 30% een cadeautje was. De overige 70% dus besteld wordt door mama herself. Wil jij een mama of mama to be echt heel blij maken en verassen met een origineel en persoonlijk cadeau? Dan ben je bij MI BIBI aan het juiste adres. Ik denk met alle liefde mee, om het mooiste cadeau samen te stellen. 

                                                                             


                                                                       Liefs, 

 

 

 

© 2013 - 2021 MI BIBI | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel