MI BIBI is per toeval in 2014 ontstaan omdat een moeder heel graag na de geboorte van haar zoon een sieraad met foto wilde hebben. Het begon als iets voor haarzelf, maar na het delen van een foto op Facebook werd ze overspoeld met reacties van mensen die zo’n zelfde armband wilde hebben.

Veel bestellingen verder heeft deze moeder in 2019 besloten om een stapje terug te nemen en MI BIBI over te dragen aan iemand die met net zoveel liefde en passie de sieraden. Om op deze manier veel meer vrouwen (en inmiddels mannen) blij te kunnen maken met hun persoonlijke sieraad.


Mijn naam is Nandy en ik heb, met een kleine omweg, MI BIBI van Bianca over genomen. Ik woon samen met mijn hondje en maak elke bestelling met heel veel liefde.

Door contact met de klant, met jou dus, maak ik de bestelling precies zoals jij deze voor ogen hebt. Het geeft mij een enorm goed gevoel om na een bestelling een berichtje te ontvangen dat het sieraad precies is wat ze ervan hadden verwacht.

Natuurlijk hoop ik dit nog vele jaren te kunnen doen en nog altijd nieuwe artikelen toe te kunnen voegen. Mocht je ideeën of wensen hebben, neem dan gerust contact met mij op via mail of WhatsApp. Ik denk graag met je mee of maak iets dat niet op de website staat.

Liefs Nandy